Københavns Kommunes logo

Familieforløb

Vi tilbyder et forløb, hvor vi sammen med jer har barnet i centrum.
Fotograf
Modelbillede, Morten Holtum Aps

Her arbejder vi med redskaber til jeres dagligdag. Vi skaber et rum, hvor I som familie kan fokusere på tilknytning, tryghed og trivsel for jeres barn gennem leg og glædesfyldt samvær.

I forløbet vil jeres barn gennem leg og øvelser få mulighed for at bearbejde oplevelser på sin egen måde. Derudover tilbyder vi spædbarnssamtaler, legeterapi og Theraplay. Overordnet kalder vi det ‘børneaftalen’.

Der er også ugentlige forældresamtaler, hvor I kan få rådgivning om de tematikker, der fylder i jeres familie. Vi kalder denne del af forløbet ‘Forældreaftalen’.

To gange ugentligt har vi grupper, hvor vi både leger og spiser sammen. Vi har en spædgruppe for de 0-1 årige og en familiegruppe for de 1-6 årige. Læs mere om vores grupper her.

Familieforløbet strækker sig over 12 uger, og vi sammensætter et forløb, der så vidt muligt passer ind i familielivet og som er tilpasset jeres families ønsker og øvrige gøremål.

”Med Villads oplevede jeg undervejs, at han faktisk begyndte at kunne sætte ord på noget af det, der skete for ham. Og jeg fik nogle forståelser, fik bedre forståelse af hvad det er, der ligesom rumsterer i ham og hvordan han ligesom udtrykker det, han er bange for og hans behov.” – Mor til Villads på 4 år.